Тейлър Суифт може и да спечели за рекорден четвърти път

...
Тейлър Суифт може и да спечели за рекорден четвърти път
Коментари Харесай

Майли Сайръс забрави да си обуе бельо и спомене баща си

Тейлър Суифт може и да завоюва за рекорден четвърти път Грами за най-хубав албум, само че несъмнено всички приказват повече за първото " грамофонче " за Майли Сайръс.
 Грами 2024 - кои са спечелилите в най-важните категории
И най-вече Грами отиват при...

Отличените реализатори и групи, които завоюваха награди през 2024 година

Всъщност " Flowers " донесе на изпълнителката цели две награди Грами, като несъмнено най-ценната бе тази за запис на годината. Стауетката си Майли Сайръс получи от Мерил Стрйип и Марк Ронсън и несъмнено, побърза да благодари на всички значими за нея хора, написа People.

Точно както сме привикнали да виждаме на сходни церемонии, Сайръс изрече благодарността си към своите сестри и майка. " Тази премия е невероятна. Но в действителност се надявам това да не промени нищо, тъй като животът ми през вчерашния ден беше прелестен ", сподели още шеговито изпълнителката.
 Снимка 652174

В дългия лист от хора, на които Майли Сайръс благодари, обаче не фигурираше на никое място името на татко ѝ - Били Рей Сайръс. " Не мисля, че съм не запомнил някого. Но може да съм не запомнила да си обуя долни дрехи. Чао! ", приключи закачливо Сайръс речта си.
 Селин Дион на Грами 2024 - за първи път пред аудитория след диагнозата и рецензиите към Тейлър Суифт
Селин Дион след диагнозата - за първи път пред аудитория

И за какво хората нападат Тейлър Суифт

Тези дейности на изпълнителката подхраниха изказванията, че в семейство Сайръс се случва нещо. Още през предходната година се заприказва, че връзките са обтегнати, тъй като две от децата на  пропуснаха сватбата ѝ с Доминик Персел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР