Тейлър Суифт изпрати шокиращи вълни по света по много начини

...
Тейлър Суифт изпрати шокиращи вълни по света по много начини
Коментари Харесай

Какво представляват „SwiftQuakes“ и кои 5 песни на Тейлър Суифт предизвикаха най-голям шок?

Тейлър Суифт изпрати шокиращи талази по света по доста способи със своите предани почитатели и препълнени места за концертно турне на Eras. Тя също е предизвиквала по този начин наречените SwiftQuakes и в този момент учените знаят за какво.

Това не беше барабанен темп или дълбока китара, усилена през звуковата система, или даже самата Суифт, която удряше високите ноти. Трусовете са породени от хилядите танцуващи почитатели, откриха учени.

Концертът в края на юли, който стана вирусен, откакто се записва на сеизмограф в Сиатъл, накара Калифорнийската работа за незабавни случаи да забележи. Те се свързаха с Калифорнийския софтуерен институт, с цел да настроят мощни датчици за придвижване или сеизмични датчици в и към стадиона SoFi в Лос Анджелис за поредицата от концерти на Суифт при започване на август.

Екипът също по този начин следи измервателни уреди за земетръс в границите на 5,5 благи от стадиона. Комплексът на стадиона се намира в разломната система Нюпорт-Ингълуд, която е в положение да генери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР