Тейлър Суифт изглежда не можа да накара гаджето си, Травис

...
Тейлър Суифт изглежда не можа да накара гаджето си, Травис
Коментари Харесай

Тейлър Суифт сладко отдава почит на гаджето си Травис Келс, като изпълнява песен, която прочуто разпали любовната им история преди лудото надпревара до Супербоул

Тейлър Суифт наподобява не можа да накара гаджето си, Травис Келс, до момента в който изнася четвъртото си разпродадено шоу на стадион Tokyo Dome в събота вечер (видяно през ноември 2022 г.)

„ Нейната усмивка и очи, до момента в който пее гривни за другарство красиво е! Можете да кажете, че е толкоз щастлива “, написа един в TikTok под фрагменти от нейното осъществяване на пиано.

Песента фамозно подтикна Swifties да носят, вършат и разменят гривни за другарство на The Eras Tour. И даже Kelce се опита да пусне на Swift едно с неговия номер преди едно от нейните шоута.

След като той разказа, че не е могъл да й даде гривната в подкаста си New Heights с брат Джейсън Келс, новината се върна на Суифт.

„ Всичко това стартира, когато Травис доста възхитително ме възпламени в своя подкаст, който мислех, че е пъклен метъл “, сподели тя пред списание Time. „ Започнахме да излизаме ведн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР