Тейлър Суифт и Травис Келс изглеждаха влюбени както винаги, докато

...
Тейлър Суифт и Травис Келс изглеждаха влюбени както винаги, докато
Коментари Харесай

Тейлър Суифт обгръща Травис Келс с любяща ръка, докато позират с Британи и Патрик Махоумс в нова снимка от нововечерския празник - както феновете твърдят, че NFL звездата е пуснала L-BOMB във видеоклипа на ТОВА целувка

Тейлър Суифт и Травис Келс изглеждаха влюбени както постоянно, до момента в който позираха с Британи и Патрик Махоумс в нова фотография от новогодишно празненство в Канзас Сити

Това идва на фона на спекулации измежду почитателите, че Травис е споделил на Тейлър „ Обичам те “ във вирусно видео на двойката, споделяща целувка в среднощ.

Двойката се вижда надълбоко в диалог, преди да подписа устни във видеото - със Swifties, който твърди, че Травис заявява любовта си към звездата.

Видео от празненството се появи в обществените медии на Нова година, като певицата и звездата от НФЛ бяха уловени от камерата в буйна прегръдка на редица клипове от удара.

Те купонясваха цяла нощ, откакто Суифт отиде да приветства Kelce и Kansas City Chiefs за успеха в неделния мач против Синсинати Бенгалс.

Певицата дойде за мача на стадион Arrowhead, облечена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР