Тейлър Суифт е сред изпълнителите, които предизвикват абсолютен фурор с

...
Тейлър Суифт е сред изпълнителите, които предизвикват абсолютен фурор с
Коментари Харесай

Тъмнозелена рокля и Тейлър Суифт - една неочаквано добра комбинация, която провокира фурор на модния пазар

Тейлър Суифт е измежду изпълнителите, които провокират безспорен възторг с появяването си, където и да отидат.

Това предписание се удостоверява и от следващото попадане на певицата под светлината на прожекторите, въпреки и по нетрадиционен метод.

Суифт беше видяна да носи маслиненозелената мини рокля в Ню Йорк в сряда вечерта, до момента в който е на вечеря с актрисите Блейк Лайвли и Зоуи Кравиц.

Оказва се, че определената от нея рокля коства 58 паунда, а решението ѝ за покупка оставя „ изумена “ даже дизайнерката на тоалета.

" Бях просто изцяло смаяна първоначално “, споделя пред Times шотландската фешън дизайнерка и съоснователка на основаната в Пърт компания Little Lies, Джейд Робъртсън, като прибавя, че не е знаела за покупката от страна на Суифт.

Ден след обществената поява на Суифт, всички наличия на роклята към този момент са разпродадени. Налага се индустриалният тираж да бъде повишен, само че с заричане „ цената да остане безусловно същата “.

в годишната ранглиста на американското списание TIME. Така тя стана първата звезда от развлекателната промишленост, която печели оценката в персонално качество.

От счупени върхове по целия свят, та чак до, по всичко наподобява, че 2024 година ще бъде не по-малко сполучлива за певицата, влезнала в историята на музиката.

Робъртсън признава, че не е огромна почитателка на Суифт, само че споделя, че " безусловно прави оценка " музиката ѝ.

" Аз съм повече момиче на класическия рок от 70-те години. Аз също обичам музиката на Суифт, само че това, което в действителност одобрявам, е, че тя я прави по един доста присъщ за Стиви Никс метод ", прибавя Робъртсън, представена от английския " The Guardian ".

Въпреки многомилионното си положение, Суифт е известна с това, че в предишното се е обличала с тоалети, които не вредят на портфейла.

През септември предходната година тя носеше алена трикотажна рокля, която може да се купи за 98 $, а през юни беше видяна да носи костюм, който в този момент се продава за 48 $.

На този декор предходната седмица " Ню Йорк Таймс " беше неодобрен, откакто разгласява материал, в който се спекулира със сексуалността на Суифт.

Пред екип на CNN при изискване на анонимност, член на екипа на певицата жигосах решението за издание на публикацията като демонстрация на сексизъм и етични пропуски.

" Заради големия ѝ триумф в този миг в етиката на хората има дупка във формата на Тейлър ", споделя неназованият човек.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР