Тейлър Суифт дава бакшиши в банкноти от 100 долара. Певецът

...
Тейлър Суифт дава бакшиши в банкноти от 100 долара. Певецът
Коментари Харесай

Тейлър Суифт дава бакшиши на служителите на Gillette Stadium, след като Травис Келс и Канзас Сити Чийфс победиха Пейтриотс

Тейлър Суифт дава бакшиши в банкноти от 100 $.

Певецът на „ Cruel Summer “, който беше в Масачузетс за футболния мач на гаджето си Травис Келс, беше забелязан да дава доста великодушни бакшиши на личния състав на Gillette Stadium в неделя.

Снимка, оповестена от почитател в обществените медии, демонстрира по какъв начин поп звездата подава няколко огромни банкноти на чиновник в кухнята.

Снимката стана вирусна малко откакто Суифт, на 34, гледа Келси и неговите Канзас Сити Чийфс побеждават Ню Инглънд Пейтриътс с 27-17 от персонална ложа. Смята се, че тя е предала парите на продавачите на храна в жилището си.

Суифт направи небрежна фигура в откровената фотография, разтърсвайки персонализираната си червено-бяла шапка, която включваше номера „ 87 “ на Kelce, зашит в профил.

Влюбените гълъбчета, които неотдавна бяха видяни да се целуват по устните след мача му в Канзас Сити предишния уикенд, напуснаха стадиона във Фоксбъро поотделно.

По-рано денем новият мъж на Суифт, също на 34...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР