Тейлър Гуч от LIV Golf иска подкрепяната от Саудитска Арабия

...
Тейлър Гуч от LIV Golf иска подкрепяната от Саудитска Арабия
Коментари Харесай

Планът на Фил Микелсън за решаване на проблема с OWGR е спрян от негов бунтовник от LIV Golf

Тейлър Гуч от LIV Golf желае подкрепяната от Саудитска Арабия лига да се придържа към своя формат с 54 дупки - макар имена като Фил Микелсън и Джон Рам което допуска друго.

LIV раздели света на голфа от старта си през 2022 година, като притегли някои от най-големите имена в спорта - като Микелсън, Рам, Дъстин Джонсън, Кам Смит, Серхио Гарсия, Тирел Хатън и Брайсън ДеШамбо - да напуснете PGA Tour.

Тези голфъри са били платени обилно за присъединението си към отделилата се лига, която се финансира от Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия (PIF). PGA Tour и PIF са в договаряния за обединение за наново сливане на спорта, само че договорката към момента не е контрактувана.

Много от първичните критици на LIV, като Рори Макилрой, по-късно смекчиха позицията си на противоречивата верига и наподобява, че ще остане тук. И въпреки всичко основният изпълнителен шеф на LIV Грег Норман прекара огромна част от последните две години в опити да си обезпечи самопризнание от Официалната световн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР