Тейлър Фриц определено може да бъде горд с постигнатото през

...
Тейлър Фриц определено може да бъде горд с постигнатото през
Коментари Харесай

Фриц: В момента трябваше да гледам от дивана; участието ми е бонус и играя освободено

Тейлър Фриц несъмнено може да бъде горделив с постигнатото през сегашния сезон, в който завоюва първата си Мастърс купа и дебютира в топ на 10 на света, само че можеше това да се окаже незадоволително за американеца в неговото гонене на дебютно присъединяване във финалите на ATP. Фриц позволи ненадейно проваляне от френския деец Жил Симон на конкуренцията в зала " Берси " и привидно трябваше да се елементарни с фантазията си да взе участие в Торино, единствено че се възползва от травмата на Карлос Алкарас и зае последното свободно място в надпреварата, а през вчерашния ден дебютира по желан метод, надигравайки Рафаел Надал. По този метод първенецът от Индиън Уелс записа първи триумф над представител на топ 3 в своята кариера и си отмъсти на Матадора за петсетовото проваляне, което Рафа му нанесе на Уимбълдън, а ето и какви бяха страстите на щастливия победител след конфликта:

" Чувството е ужасно. Усещах, че първият мач ще бъде от голямо значение за възможностите ми да изляза от групата, имайки поради събитието, че трябваше да се изправя против Рафа. Щастлив съм по какъв начин се оправих с нервното напрежение и в действителност изиграх един от най-силните си мачове въобще. Истината, е че сега трябваше да виждам шампионата от дивана, откакто отпаднах рано в Париж и в този момент играя доста освободено, тъй като присъединяване ми е непредвиден подарък и всичко реализирано е бонус за мен.

Кортът несъмнено е бърз. Това е от помощ за сервирането ми и бекхенда. Различната скорост на настилката постоянно има съществено въздействие върху моята игра. На по-бавните настилки имам задоволително време да извърша удара си с оптималната скорост, само че тук мога да отиграя умерено към форхенда на Рафа и за него ще бъде по-трудно да управлява топката и да ме нападна. Определено началният удар и ретурът ще бъдат от най-голямо значение през седмицата, а през днешния ден се оправих чудесно на тези два детайла, тъй че нямам самообладание да се опитам да повторя същото показване в идващите си дуели от групата " - разяснява американецът на вчерашната си конференция.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР