Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа

...
Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа
Коментари Харесай

Борисов: Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

" Тея вървят в Брюксел да приказват за корупция, за промяна в правосъдна система, тея тъкмо... Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчително, бе, Рашков ли си, къв си там...? Не ви ли е мъчително, бе... с три байпаса да ги държите по арестите, до момента в който лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото - по същия метод партията на Рашков и в този момент припозната от Кирил Петков, тъй като от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, до момента в който те крадат. И ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от с. Кирково.

Там той разяснява политическата обстановка в страната и арести по време на изборната акция, които по-късно, съгласно него, са се оказали неоснователни.

" На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят осем месеца. Тук има милиони чекмеджета ", добави той.

" Най-трудно се смъкват интелигентна жена, остарял тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова ", съобщи той във връзка основаването на краткотрайната комисия за правосъдна промяна, чиито ръководител е водачът на " Демократична България ".



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР