ТЕЦ Марица 3 организира масов протест следващата седмица в София.

...
ТЕЦ Марица 3 организира масов протест следващата седмица в София.
Коментари Харесай

След думите на Сандов: ТЕЦ "Марица 3" готви масов протест в София идната седмица

Топлоелектрическа централа Марица 3 провежда всеобщ митинг идната седмица в София. Към сдружението ще се присъединят и други български енергетици. Подготвят недоволство до прокуратурата.

„ Съвместно с КНСБ и КТ „ Подкрепа ” планираме всеобщи митинги в София през идната седмица под надпис „ Не убивайте българската енергетика! Съхранете българската енергийна самостоятелност! “. Заедно започваме борба освен в името на възобновяването на работата на, а и в името на нашите деца ”, се споделя в позицията на предприятието.

„ Още енергетици от страната ще се причислят към нас в борбата за бъдещето на българската енергетика. В всеобщите митинги ще се включат хиляди българи, които са обезпокоени за работните си места ”, настояват от ТЕЦ-а и допълват, че за анулирания митинг имало публично позволение.

От формалната позиция на предприятието излиза наяве, че управлението му има намерение да търси законовите си права като сезира прокуратурата за създалата се обстановка.

„ Преди дни бе осъществена публична инспекция, която установи, че откогато не работим, сме осъществили доста усъвършенствания по главните и спомагателни уреди, закупихме и мобилна система за обезпрашаване, само че макар свършеното,  не получихме позволение да пуснем оборудванията, с цел да ги обследваме и да стартираме огромната ремонтна стратегия ”, изясняват от Топлоелектрическа централа „ Марица 3 ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР