ТЕЦ Брикел - Гълъбово възстанови работа. Регионалната еко инспекция в

...
ТЕЦ Брикел - Гълъбово възстанови работа. Регионалната еко инспекция в
Коментари Харесай

МОСВ разреши да бъде подновена работата на ТЕЦ Брикел

ТЕЦ " Брикел " - Гълъбово възвърне работа. Регионалната еко ревизия в Стара Загора издаде заповед, с която се прекратява насилствената административна мярка за прекъсване на активността на 6 от котлите на горивната апаратура за произвеждане на топлинна сила, оповестява Българска национална телевизия.

Тя беше наложена на 9 септември поради открито потребление на забранен тип гориво - биомаса в нарушаване на издаденото Комплексно позволение на сдружението. РИОСВ-Стара Загора извърши инспекция на място и откри, че неразрешените горива се отстранени от площадките на територията на предприятието.

Проверката откри също, че операторът е построил система за непрестанно видеонаблюдение за надзор на оборудванията, осигуряващи подаване на горива към котлите на ТЕЦ-а.

На РИОСВ-Стара Загора и органите за локално самоуправление е обезпечен непрестанен достъп в действително време до видеоизображенията, както и опция за далечен обзор и запазване на информацията от системата за видеонаблюдение. Целта на системата е да се подсигурява, че няма да бъде употребен забранен тип гориво в предприятието.

Премахнати са поставените пломби към генераторите, с цел да може да бъде възобновено подаването на гориво.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР