Tether, емитентът на стабилната монета USDT, обяви впечатляващи финансови резултати

...
Tether, емитентът на стабилната монета USDT, обяви впечатляващи финансови резултати
Коментари Харесай

Tether с близо $1.5 милиарда печалба през първото тримесечие на 2023 г.

Tether, емитентът на стабилната монета USDT, разгласи впечатляващи финансови резултати за първото тримесечие на 2023 година, разкривайки чиста облага от съвсем $1.5 милиарда през тримесечието.

Това е доста нарастване в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Печалбата показва непрекъснатия напредък на Tether и доверието на клиентите в платформата.

Наскоро оповестеният доклад на компанията сподели, че Tether е завършила първото тримесечие на 2023 година с $81.8 милиарда общи активи, по-голямата част от които са в брой. Нетната облага на Tether в размер на $1.48 милиарда е удостоверение за мощното търсене на постоянни монети и способността на компанията да генерира доходи от своите артикули и услуги.

Докладът разкрива също, че Tether за първи път е добавила нови категории активи към разбивката на запасите си. Резервите на компанията към този момент включват 4% злато и 2% Биткойн (BTC). Очаква се този ход към по-голяма бистрота да увеличи доверието на клиентите и увереността им в активността на Tether.

Според основния софтуерен шеф на Tether, Паоло Ардоино, чистата облага е довела до исторически висок остатък над запасите. В момента компанията има американски държавни облигации на стойност $53 милиарда, което също е рекорден индикатор за всички времена.

Този остатък демонстрира, че Tether е добре позиционирана, с цел да устои на пазарната волатилност и да продължи да дава услуги на своите клиенти.

Ардоино също по този начин означи, че клиентите на Tether са посочили мощно равнище на доверие и убеденост в платформата, за което свидетелства 20% нарастване на токените в послание.

Това нарастване е явен индикатор, че клиентите възприемат компанията като благонадежден и заслужаващ доверие снабдител на услуги за постоянни монети.

С взор напред към второто тримесечие компанията остава оптимистично настроена и се ангажира с прозрачността. Tether вкара нови категории запаси в тримесечния си доклад, с цел да обезпечи още по-голяма бистрота на своите консуматори.

Успехът на Tether през първото тримесечие показва способността ѝ да задоволи търсенето на услуги, свързани със постоянни монети от страна на клиентите и че компанията е в добра позиция да продължи траекторията си на напредък през идващите месеци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР