Tether, емитент на водещата по пазарна капитализация стабилна монета USDT,

...
Tether, емитент на водещата по пазарна капитализация стабилна монета USDT,
Коментари Харесай

Tether инвестира $500 милиона в копаене на BTC

Tether, емитент на водещата по пазарна капитализация постоянна монета USDT, има намерение да отдели забележителна сума от $500 милиона за определяне на удивително наличие в бранша за рандеман на Биткойн (BTC).

Тази стратегическа самодейност има за цел да нарежда Tether на видно място в областта на интервенциите по рандеман на биткойн.

Според отчет на Bloomberg от 16 ноември Tether възнамерява да разпредели тези средства в границите на шест месеца. Основната цел на този ход на главния снабдител на постоянни монети е да диверсифицира източниците си на доходи и да понижи зависимостта си от токена USDT.

По-специално, BlackRock Inc. (NYSE: BLK) загатна USDT в оповестението на риска за спот Биткойн ETF, наблягайки провокациите, с които се сблъсква Tether във връзка с репутацията и взаимозависимостта на бизнеса си със постоянни монети.

Навлизането на Tether в добива на Биткойн е в сходство с възходящия фокус на промишлеността върху устойчивостта на добивните практики. Макар че Tether удостоверява своята отдаденост на подходи, съобразени с околната среда, компанията се въздържа от откриване на съответни софтуерни детайлности или точни места за своите минни интервенции.

В криптовалутната общественост заинтригуваните страни показаха разнообразни отзиви по отношение на известието на Tether. Някои го възприемат като позитивна стъпка към вложения в промишлеността, до момента в който други показват опасения по отношение на евентуалното консолидиране на добивната мощност.

Както вложителите, по този начин и регулаторите поддържат бдителна позиция във връзка с постоянните монети, а стратегическата смяна на Tether към диверсификация може да значи стъпка към по-широко приемане и непоклатимост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР