Тествайте безплатноВ партньорство с Капитал, Storytel ви предлага да тествате

...
Тествайте безплатноВ партньорство с Капитал, Storytel ви предлага да тествате
Коментари Харесай

Книги за слушане: август

Тествайте гратис
В партньорство с Капитал, Storytel ви предлага да тествате услугата един месец гратис, като се регистрирате на www.storytel.com/yourstory

Storytel е мобилно приложение за аудио и електронни книги, което може да се употребява както на мобилен телефон (Android/ iOS), по този начин и на таблет. Срещу месечен абонамент имате безграничен достъп до над 600 аудиокниги на български и над 50 хиляди на британски език. Апликацията е комфортно създадена и предлага доста функционалности - детски режим, офлайн режим при обезсърчителен интернет или пътешестване в чужбина, персонализирани рекомендации за книги и други Storytel предлага и автентично наличие - аудио сериали, публикации и документални материали. Жанровете и създателите са най-разнообразни - типичен, модерни заглавия, престъпни бестселъри, бизнес литература, самоусъвършенстване и още.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Намерете още хиляди завладяващи истории на български и британски в Storytel.
Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Елена Алексиева - " Свети Вълк "
Времетраене: 13 ч. 40 мин.

Това е най-скорошният разказ на писателката и драматуржка Елена Алексиева. " Свети Вълк " е настоящият притежател на Националната литературна премия за български разказ на годината. Чете Лидия Михова, един от дългогодишните гласове на българската радиожурналистика и дублаж. В Storytel могат да бъде изслушани още три книги на Алексиева: " Синдикатът на домашните любимци ", " Нобелистът " и " Кой ".

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Никос Казандзакис - " Алексис Зорбас "
Времетраене: 13 ч. 24 мин.

Литературната класика на гръцкия публицист, в превод на Георги Куфов, в този момент се появява като аудиокнига. Това е една от водещите произведения на Никос Казандзакис, а спомагателна популярност тя получава с екранизацията от 1964 година под името " Зорба гъркът ". Романът, за първи път оповестен през 1946 година, е прочетен от Симеон Владов, притежател на " Икар " за работата си в дублажа.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Братя Мормареви - " Васко да Гама от село Рупча "
Времетраене: 9 ч. 10 мин.

Творческото дуо Братя Мормареви (Марко Стойчев и Мориц Йомтов) е отговорно за някои от най-известните български филми ( " Таралежите се раждат без бодли ", " С деца на море ", " Двойникът " ), а част от сюжетите им са приспособени и като книги. Историята за " Васко да Гама от село Рупча ", трансформирала се в най-известните ни детски филми, към този момент може да се преживее и като аудиокнига, с гласа на Момчил Степанов. Действието се развива във Варна, родния град на създателите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР