Тестват за коронавирус всички членове на Националния съвет на БСП.

...
Тестват за коронавирус всички членове на Националния съвет на БСП.
Коментари Харесай

Паргов: Длъжни сме да направим тестовете, опазването на здравето на членовете на партията е важно

Тестват за ковид всички членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Причината - през вчерашния ден стана ясно, че пробата за COVID-19 на Янаки Стоилов е позитивен.

От партията обявиха, че той е взел участие в две всеобщи партийни мероприятия - пленум на Националния съвет на „ Позитано “ 20 и съвещание на Градския съвет на БСП-София. Всички участници в двата форума са известени. Ще бъдат тествани всички - както депутатите, по този начин и софийската организация на партията.

Пред Стоилов съобщи, че се усеща добре, само че ще остане под наблюдаване във Военномедицинска академия.

Длъжни сме да създадем тези проби , тъй като опазването на живота и здравето на членовете на партията е значимо. Имаше две съвещания на партията. В залите бяха спазени всички ограничения – спазено е отстоянието сред местата, носели са се маски, мерена е и температура ”, съобщи ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов.

Вчера и аз си направих тест за ковид, който е негативен ” , сподели още той.

По думите му през днешния ден би трябвало да се тестват повече от 70 души от Българска социалистическа партия.

Запитан за положението на Янаки Стоилов, Паргов разяснява: „ И в събота, и в неделя приказвах с него. Звучеше бодро и оптимистично. Надявам се по този начин да продължи до цялостното му изцеление ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР