Тестването на скъпи коли, яхти и отсядането на частни острови

...
Тестването на скъпи коли, яхти и отсядането на частни острови
Коментари Харесай

Мечтаната работа: Заплата от $97 000 на година, за да тестваш коли, яхти и частни острови

Тестването на скъпи коли, яхти и отсядането на частни острови несъмнено звучи привлекателно. Съществува такава работа и годишната заплата за нея е $97 000, написа CNBC.

Hush Hush e основан в Лондон търговец, за онлайн продажба на първокласни артикули и услуги. Известен е като " Amazon за милионери ". Компанията търси човек на цялостен работен ден, който да тества избрани артикули преди те да бъдат препоръчани на потребителите. Служителят ще би трябвало да взима следните детайли поради, когато прави оценка даден артикул: жанр, комфорт, външен тип.

Платформата Hush Hush започва през януари с над 200 000 продукта, в това число супермаркети и джетове. На уеб страницата могат да се видят яхти за $47миилона, Ferrari FF-K Evo за $4,5 милиона, частен остров за $87 милиона в Кей Ларго и часовник Graff Hallucination, който включва 110 карата от редки многоцветни диаманти за $55 милиона.

Изискванията за това, което самата компания дефинира като най-хубавата работа в света, включват пристрастеност към пътуването, ползи към изкуството и модата и внимание към детайлите. Търсените претенденти за позицията би трябвало да са дискретни, общителни и красноречиви.

Hush Hush предлага артикули в разнообразни области, някои от които самолети, коли, мода и мебели.

Докато самата работа не изисква от чиновниците да са непрестанно във Англия, то интервютата ще се организират в Лондон. Желаещите за работния пост, които не са на територията на Острова, ще би трябвало да пътуват до такава степен. От компанията се надяват да намерят подобаващия чиновник до края на месеца. Той би трябвало да е над 18 години и да има нужните умения и опит.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР