Тестване на министри и депутати за дрога - няма лошо.

...
Тестване на министри и депутати за дрога - няма лошо.
Коментари Харесай

Премиерът отговори на Борисов: Разбира се, няма лошо да тестваме министрите и депутатите за дрога 


Тестване на министри и депутати за дрога - няма неприятно. Подкрепям.

Това отговори министър председателят Кирил Петков на предизвикването на Бойко Борисов след появяването на прословутото видео от кабинета на културния министър.

Премиерът напълно отбрани Атанас Атанасов и даде да се разбере, че не възнамерява промяната му. "Може да е некомпетентен, само че има огромно предпочитание ", акцентира Петков в Пловдив, където публично бе учредена партия "Продължаваме смяната ".

"Случват се неточности. Факт е, че Атанас Атанасов е вкарал сърцето и душата си да работи за културата ", акцентира още министър председателят, съобщи Дарик.

Кирил Петков разяснява и изявлението на външния министър, която по-рано сподели, че има съществени разминавания сред политиката на Министерство на външните работи и премиерските съветници по тематиката за районен съд Македония. "Всяко едно решение по тематиката наложително ще бъде взето от Народното събрание. Трябва да питате сами Генчовска какво тъкмо е имала поради, само че има единствено една политика по тематиката и тя е политиката на България ", добави министър-председателят. Той изрази вяра, че когато настъпи момента за взимане на решение, то ще бъде подкрепено освен от ръководещите, само че и от опозицията.

"Никой няма да може да прокара каквато и да е позиция, която не минава през българския парламент ", безапелационен бе той.

Петков също по този начин прикани съдружните и си сътрудници да създадат крачка обратно и да повдигнат обща кандидатура за шеф на Българска народна банка.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР