Тестовете за , взети на монасите и на хората от

...
Тестовете за , взети на монасите и на хората от
Коментари Харесай

Няма други заразени с коронавирус в Рилския манастир

Тестовете за, взети на монасите и на хората от личния състав на, контактни на 39-годишния архимандрит, който е с ковид и се лекува в " Пирогов ", са негативни.
Няма други инфектирани с ковид в Рилския манстир, оповестяват от Областния спешен щаб в Кюстендил за БНР.
Тестването е осъществено от екип на районната болница в Кюстендил по искане на игумена на Рилската обител - Адрианополски свещеник Евлогий.
 Монах от Рилския манастир е с ковид Монах от Рилския манастир е с ковид
Преди няколко дни в болница „ Пирогов “ в София е бил признат за лекуване архим. Макарий (Чакъров), духовник от Рилската св. обител...
Той в началото се обърнал към РЗИ в Благоевград. Оттам пояснили, че това би трябвало да стане, само че в Инспекцията в Кюстендил. Извършил го е екип на Кюстендилската районна болница.
" Една наша колежка им е взела проби при нас. Ние ги изпратихме. Дойдоха резултатите. Отрицателни са. Тези, които ни е донесла доктор Кирилова, са негативни ", споделя основният доктор доктор Александър Величков.
Светският адрес на архимандрита с позитивна проба за Covid-19 от Рилската обител е в София.
Затова казусът е стихотворец от РЗИ в столицата, а за лекуването му се грижат екипите на " Пирогов ", разясни доктор Матей Попниколов - заместник-областен шеф на Кюстендил и член на Областния спешен щаб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР