Тестовете с оптични илюзии са не само интересни, но и

...
Тестовете с оптични илюзии са не само интересни, но и
Коментари Харесай

Какво разкрива за вас този тест с оптична илюзия?

Тестовете с оптични илюзии са освен забавни, само че и доста потребни. Те могат да разкрият неща за нас, които самите ние не подозираме.

През далечната 1892 година 18-годишният Чарлз Алън Гилбърт рисува „ All is Vanity “ – една от най-хубавите оптични илюзии на всички времена. Репродукциите на тази картина са към момента известни и през днешния ден, което недвусмислено приказва за нейното влияние.
И по този начин, погледнете оптичната заблуда – кое видяхте първо?
 Добави изложение
Череп
Вие сте бунтовник и човек, който има отворено схващане. Личността ви се характеризира още със пристрастеност и мощ. Черепът е един от най-старите и мощни знаци – на отбрана, мощ, мощност, храброст, мъдрост, водачество, оцеляване в сложни времена и величие.

Вие сте наясно с скъпата стойност на времето и на краткотрайното битие в този физически свят. Идеята за смъртността не е отрицателна или депресираща за вас. Напротив – тя ви демонстрира значимостта да живеете сега, искрата за живот и духовното развиване.

Вероятно се вълнувате от езотерика, както и обичате да се усамотявате. Искате да откриете всички секрети на света и имате потребност да сте заобиколени от хора, с които да може да споделяте своите по-задълбочени възгледи.
Жена
Вие сте горди и суетни единствено на пръв взор, тъй като в душата си сте романтик и идеалист. Понякога страдате от липса на самочувствие, тъй като постоянно помните рецензиите, само че елементарно забравяте похвалите. Не забравяйте, че няма нищо неприятно в това да копнеете за съвършенство, само че ние като хора няма по какъв начин да бъдем съвършени. Хората позволяват неточности и е значимо да се научите да не сте прекомерно сурови към себе си.

Харесвате хубостта, имате богато въображение и постоянно попадате „ във вашия свят “, който е по-хубав от действителността. Носите в себе си креативен заложби и умеете да виждате хубостта или капацитета за хубост във всяко нещо. За вас огледалото е освен знак на физическото, само че и на духовното отражение.

Вижте още проби:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР