Тестовете преди началото на сезон 2023 в MotoGP не донесоха

...
Тестовете преди началото на сезон 2023 в MotoGP не донесоха
Коментари Харесай

Маркес: Има разлика между тестовете и състезанията

Тестовете преди началото на сезон 2023 в MotoGP не донесоха доста очаквания на почитателите на Марк Маркес и Хонда. Испанецът стартира 11-я си сезон като водач на Хонда, само че експертите са на мнение, че макар че 6-кратният международен първенец в MotoGP към този момент е изцяло възобновен, в този момент мотоциклетът няма да му разреши да се бори за по-предни позиции.

“Зимната подготовка беше напрегната, само че успяхме да съберем доста информация по време на тестванията - изясни Маркес преди първия спортен уикенд в Португалия. - Фокусът ни е върху първите стартове и не би трябвало да забравяме, че има разлика сред тестванията и надпреварите. От тази година ще имаме и спринтове надпревари в събота, което ще направи уикендите още по-напрегнати, а по този начин ще е по-интересно за почитателите. ”

В края на последните предсезонните проби, които също бяха в Португалия, Маркес изясни, че на процедура не е реализиран никакъв напредък с мотоциклета за новия сезон спрямо предходните тествания в Малайзия.
 Марк Маркес не е почитател на аеродинамиката в MotoGP Марк Маркес не е почитател на аеродинамиката в MotoGP
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР