Тестовете на полицаите показаха, че много малка част от колегите

...
Тестовете на полицаите показаха, че много малка част от колегите
Коментари Харесай

Пулмологът д-р Симидчиев: Може да има втори пик с коронавируса

„ Тестовете на служителите на реда демонстрираха, че доста дребна част от сътрудниците имат до момента с ковид. Отговор към вируса имат релативно малко хора “, това съобщи пулмологът доктор Александър Симидчиев, който е шеф поделение по неинванзивна диагностика в МИ на Министерство на вътрешните работи, написа Блиц.

Истината може да гледа от две страни .

Едната е , че ограниченията, които Щабът подхващат, са доста ефикасни.

Другата тенденция, по която може да разсъждаваме , е че носенето на защитни ограничения в действителност защищава “, добави още пулмологът.

„ Трябва да стартираме да мислим за това какво вършим откакто отмине рецесията.

Проблемът  не е в това дали ще отпуснем ограниченията или не, а дали ще съблюдаваме разпоредбите или не. Трябва малко дисциплинираност “, добави доктор Симидчиев.

„ Сега навлизаме в интервала, в които алергичните болести стават доста по-чести. Запушен нос, загуба на подушване и кихавица. Все неща, които могат да бъдат сбъркани с ковид.

Ако 10 дни преди да стартират тези недоволства сме се срещнали с човек, който е кашлял, кихал и прочие, то може и да стартираме да се тормозим. Ако не, то това е отключена алергия.

Трябва да знаем, че най-честата демонстрация на COVID-19 е високата температура. Но апелирам постоянно се обръщайте към доктор преди сами да си поставите диагноза “, безапелационен бе пулмологът в утринния блок на Българска национална телевизия.

Той разясни, че маските действително защищават и от полените и могат да оказват помощ да се понижат недоволствата, само че в случай че не се употребяват вярно и не се чистят вярно, то те могат да бъдат и рискови.

Д-р Симидчиев бе безапелационен, че еднократните маски не би трябвало да се употребяват повече от два до шест часа.

„ Голяма част от затрудненията, които се получават при болните от ковид, е точно когато те се интубират “, съобщи той във връзка новината, че респираторите за ковид започнаха да убиват доста заболели и поради това лекари започнаха да ги отхвърлят.

Той съобщи, че към момента сме в зоната на хипотезите за това дали има  лекарство против COVID-19.

„ Има няколко фактора, които са в основата на това обстановката с ковид у нас да е толкоз удобна. 

На първо място  това са ограниченията, които бяха приложени доста рано и дейно.

Вторият момент  е това, че нашият публичен имунитет е добре построен поради БЦЖ имунизацията.

На трето място  в този момент е сезонът, когато температурите се повишават. 

Важен фактор  е и виновното отношение на хората.

Всички тези фактори довеждат до това, че имаме удобно повишаване на случвайте, само че в този момент се задава един доста сериозен миг.

Ако не се подходи интелигентно и със стратегия  може да се получи и втори пик “, безапелационен бе доктор Симидчиев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР