Тестова версия на приложението Krita се появи в Google PlayKrita

...
Тестова версия на приложението Krita се появи в Google PlayKrita
Коментари Харесай

Безплатна Photoshop алтернатива достъпна за Android

Тестова версия на приложението Krita се появи в Гугъл Play

Krita предлага професионални благоприятни условия за обработка на изображения
(екранна фотография: Krita)

Потребителите на Android устройства се снабдиха с безвъзмездна опция на известния програмен продукт за обработка на изображения Photoshop. Това е приложението Krita, което предлага благоприятни условия от професионален клас .

Krita е план с отворен код, добре прочут на потребителите на компютри. Досега програмата беше налична за платформи Linux, Windows и macOS. Мнозина я дефинират като професионална опция на Adobe Photoshop и Coral Painter.
още по тематиката
Сега разработчиците на Krita пуснаха тестова версия за Android устройства, която към този момент е налична в магазина Гугъл Play. Приложението е налично за таблети под Android, а също и за ноутбуци с Chrome OS (хромбуци).

За страдание, програмата Krita не е пригодена за смарт телефони. Мобилното приложение се базира на Krita 4.2.9 – пълноценна десктоп версия без специфичен сензорен интерфейс.

За разлика от версиите на Krita в магазините Steam и Windows Store, версията в Гугъл Play е изцяло безвъзмездна. Krita за Windows също може да се смъкна гратис, само че в магазините Steam и Windows Store приложението е платено.

Даунлоуд: Krita за Android
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР