Тестът за алкохол и наркотици на на ТИР-а, помел днес

...
Тестът за алкохол и наркотици на на ТИР-а, помел днес
Коментари Харесай

Шофьорът, помел 11 коли в Айтос, с положителен тест за наркотици

Тестът за алкохол и опиати на на ТИР-а, помел през днешния ден в Айтос 11 автомобила, е позитивен за наркотичното вещество метамфетамин. Прокуратурата ще изиска най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, съобщи БГНЕС.
По последни данни общият брой участващи моторни транспортни средства в злополуката в Айтос са 11. Една жена е починала от джип с търговищка регистрация. Шестима души са ранени, откарани са в болничното заведение в Бургас.
 Катастрофа е станала на бул. Вардар в София Катастрофа е станала на бул. " Вардар " в София
Катастрофа сред леки коли е станала довечера на бул. " Вардар " в столицата, в сектора сред ж. к. " Западен парк " и ж. к. " Илинден "....
Пешеходката, която е била блъсната в региона на айтоската автогара, не е починала, с пострадвания е, само че е жива.
Около 12.40 ч. на ул. “Хаджи Димитър ” в Айтос породи пътния случай, при който товарен автомобил “ДАФ ” с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 51 годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото придвижване, по неустановени досега аргументи в региона на Автогара – Айтос лишава преимуществото и позволява ПТП с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. “Хаджи Димитър ” и евентуално изчакващи аления сигнал на светофара седем пътни транспортни средства / с изключение на леки коли, измежду тях има и микробус/, по данни на ОДМВР.
От случая джип “Тойта рав 4 ”, с търговищка регистрация се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28 годишна жена от Търговище умира на място. Към момента в посока УМБАЛ – Бургас са откарани голям брой потърпевши, чието здравословно положение е в развой на изясняване.
Айтоската улица “Хаджи Димитър ” / от Автогара – Айтос до кръговото кръстовище/ е затворена за придвижване, като на място работят полицейски екипи от бранш “Пътна полиция ” ОДМВР – Бургас, Районно ръководство – Айтос и чиновници от “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Айтос. Предстои осъществяване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се прави през обходен маршрут.
 Една жертва и доста ранени при пометените от камион 7 коли в Айтос Една жертва и доста ранени при пометените от камион 7 коли в Айтос
Тежка злополука преди кръговото в Айтос се случи през днешния ден.  Както Actualno.com заяви по-рано, товарен автомобил е блъснал няколко прът...
Причините за случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР