Тестът на ракета с подобен обсег би бил невъзможен по

...
Тестът на ракета с подобен обсег би бил невъзможен по
Коментари Харесай

Светът Спря! Сащ Изстреляха Ракетите!

Тестът на ракета с сходен обхват би бил неосъществим по силата на Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват, от който Вашингтон се отдръпна при започване на месеца, откакто упрекна Русия, че го нарушава.

Москва отхвърля обвиняването.

Ракетата, изстреляна мобилна пускова установка на остров Сан Никълъс край Калифорния, сполучливо порази задачата си след полет от над 500 км, се споделя в официално съобщение на Пентагона, представено от Ройтерс. Събраните в хода на това тестване данни и направените заключения ще бъдат употребявани при създаването от министерството на защитата /на САЩ/ на бъдещия /ракетен/ капацитет със междинен обхват, съгласно официалното съобщение.

Представители на Съединени американски щати неведнъж са заявявали за вероятен тест на крилата ракета с наземно базиране в завършек на август, отбелязва ТАСС. В средата на март чиновници на Пентагона обясниха, че става дума за тестване на ракета " Томакох " с обхват от хиляда километра. Освен това, през ноември американското министерство на защитата възнамерява да извърши тестване на балистична ракета с наземно базиране с промеждутъчен обхват. Според Пентагона ще бъде тествана " напълно нова ракета ", сходна на " Пършинг-2 ". Американските ракети " Пършинг-2 ", бяха унищожени до 1991 година в границите на осъществяването на Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР