Тест с кресла, който ще ви помогне да идентифицирате проблема,

...
Тест с кресла, който ще ви помогне да идентифицирате проблема,
Коментари Харесай

Тест с кресла: ще ви покаже в коя сфера от живота имате проблем

Тест с кресла, който ще ви помогне да идентифицирате казуса, който ви тревожи на подсъзнателно равнище

“Как да се справите с проблемите? ” – с цел да намерите отговора на този въпрос, първо би трябвало да определите в коя област на живота имате проблеми.

Подготвили сме неповторим тест с кресла, който да ви помогне да идентифицирате подсъзнателната потребност от смяна.

Разгледайте деликатно картинката и изберете едно от изобразените на нея кресла.

Обърнете внимание, че би трябвало да изберете креслото, което ви харесва минимум!

Кресло 1
Най-вероятно, сега не ви доближава успокоение и комфорт. Може би, цялото ви време отива за работа и насилствена връзка с неприятни хора.

За да се борите с нездравословната атмосфера към вас, пробвайте се да отделяте време за себе си всеки ден. Това ще ви помогне да си възвърнете спокойствието и да се върнете към нормалния си темп на живот.

Кресло 2
Ако сте харесали минимум второто кресло, в персонален проект нещата не вървят добре. Вероятно ви липсва романтика и ярки страсти.

Може би би трябвало да намекнете на своята половинка за тези проблеми? Това, сигурно, ще има позитивен резултат върху развиването на вашите връзки. Това значи, че прочувственият ви декор ще бъде изцяло възобновен.

Кресло 3
Напоследък, евентуално, сте изразходвали два пъти повече от вътрешните си запаси за решение на креативен проблеми в работата.

Простата медитация или всяка друга приятна релаксация може да помогне за възобновяване на силата и силата.

Кресло 4
Вероятно сте импулсивни при вземането на решения от финансово естество. Обърнете внимание на този проблем.

Опитайте се да започнете да планирате авансово бъдещите разноски и помислете за следствията от вашите решения, с цел да намерите най-сетне финансовата самостоятелност и независимост.

Кресло 5
Ако просто такова кресло в никакъв случай не би станало част от интериора на дома ви за нищо на света, тогава на този стадий от живота ви е мъчно да се справите с проектите си за бъдещето.

Така че, може би не би трябвало да зацикляте на това, което следва, а по-скоро да се концентрирайте върху сегашното?

Кресло 6
Ако шестото кресло провокира най-негативната реакция у вас, тогава сега ви липсва продуктивна връзка с другите.

За да разрешите този проблем, пробвайте се да сведете до най-малко количеството прекарано време за срещи и диалози с ненужни хора.

Кресло 7
Хората, които избират това кресло, постоянно се оказват самодостатъчни и мощно волеви персони. Напоследък сте прекомерно сдържани с хората към вас.

Опитайте се да пуснете част от контрола над страстите си. Това ще помогне да покажете на околните си своята сензитивност и да подобрите персоналния си живот.

Кресло 8
Този избор демонстрира несъразмерната придирчивост и нерешителност на индивида. Вероятно, се страхувате да поемате опасности и по тази причина непрекъснато страдате от досада.

Вижте още: Консервиране на царевица за зимата. Лесна рецепта

И, с цел да се отървете от този проблем, задоволително е да погледнете страха в очите и най-после да решите да поемете най-малко дребен риск.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР