Тест на туристи и отново маски за всички е предложението

...
Тест на туристи и отново маски за всички е предложението
Коментари Харесай

Тест за туристи и маски, предлагат здравни експерти в Гърция

Тест на туристи и още веднъж маски за всички е предлагането на Никос Каправелос, завеждащ интензивното поделение на болница " Папаниколау " в Солун.

„ Шестата вълна на пандемията стартира по-рано, изненада ни и е належащо да се вземат ограничения “, сподели той пред пред телевизия Скай като означи, че случаите се усилват, специалистите сигнализират и новото ковид-цунами е на път.

Отбеляза още нуждата от въвеждане на здравни протоколи, с които да се управлява пандемията и акцентира, че новият ковид-вариант има съществени последствия за възрастните хора.

Според специалисти, чака се скоро инфектираните да надхвърлат 30 000 дневно, защото имунизациите не улавят O4 и O5 разновидности.

Припомняме, че 16 115 са новозаразените с COVID-19 в Гърция за последните 24 часа. 95 души сега са на апаратно дишане в лечебни заведения. Общият брой на инфектираните с Коронавирус -19 в Гърция от началото на пандемията е 3 616 874, а 30 178 души са изгубили борбата с вируса.

Гърция отвори електронната платформа за 4-та доза ваксина за всички над 60 години. Бенефициентите на четвъртата доза ваксина (или втората бустер доза) са към 1,3 милиона жители на възраст над 60 години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР