Tesla възстанови поръчките на Model S и Model X в

...
Tesla възстанови поръчките на Model S и Model X в
Коментари Харесай

Най-бързата Tesla вече е налична в Европа с цена от 280 хиляди лева

Tesla възвърне поръчките на Model S и Model X в Европа и към този момент всеки може да поръча електрическите флагмани на марката. Заедно с възобновяване им на пазара, компанията на Мъск обнови и цените на моделите и добави върховите Plaid модификации, които се оказват извънредно известни в родната Америка. От компанията дават обещание доставките на тези модификации да стартират към края на тази или началото на идната година, до момента в който останалите модели ще са налични „ по някое време през 2023 година “.
`Най-бързата

Новите Model S Plaid и Model X Plaid идват с нови интериори, задвижване и шаси за Европа, като от Tesla дават обещание по-добро качество и по-ниско тегло. Цената на базов Model S Plaid стартира от към 138 хиляди евро или близо 280 хиляди лв., до момента в който тази на Model X Plaid е с към 1000 евро по-висока.
`Най-бързата

За тази сума получавате 1020 конски сили обезпечени от три електромотора и ускоряване от 0 до 100км/ч за 2.1 секунди при Model S и 2.6 секунди при Model X. Пробегът съгласно европейския WLTP стандарт е 600 километра с едно зареждане при Model S и 528 километра при Model X.
`Най-бързата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР