Tesla Road Rage Guy“, както беше наречен от новинарските издания

...
Tesla Road Rage Guy“, както беше наречен от новинарските издания
Коментари Харесай

Жертвите на Tesla Road Rage Guy чувстват 5-годишната му присъда като шамар по китката

„ Tesla Road Rage Guy “, както беше наименуван от новинарските издания в Южна Калифорния, е зад решетките, само че някои от оживелите от закононарушенията му считат, че петгодишната му присъда не е задоволителна.

Човекът, чието същинско име е Натаниел Радимак, беше наказан през септември на пет години затвор за дейностите си. Неговото ръководство на терора за благополучие завърши. Между края на 2022 година и началото на 2023 година Радимак се насочи към 10 локални дами от Лос Анджелис в офанзивите си. Видеозаписът на една от жертвите от камерата на регистраторите оказа помощ за идентифицирането му и по-късно осъждането му. Радимак беше наказан на пет години затвор през септември 2023 година, откакто се призна за отговорен по обвинявания в нахлуване, вандализъм, малтретиране на възрастни хора и незаконни закани.

Прочетете повече

Кевин Фейдж от Marvel нервира по кое време да очаквате the X-Men In the MCU

25-те най-лоши кавър песни на всички времена, класирани

Това е краят на Activision, Blizzard's $120 Million Overwatch League

Starfield's Controversial Липсващата компютърна функционалност идва в нова актуализация

Нашият избор за Link, Ganon и други във кино лентата Zelda онлайн

Законът на Марси, кръстен на Студентката от Калифорнийския университет в Санта Барбара Марси Никълъс, която беше убита от някогашния си другар през 1983 година, беше утвърдена от гласоподавателите в Калифорния през 2008 година Това подсигурява, че жертвите и фамилиите на жертвите вземат участие във всяка стъпка от наказателноправния развой.

< /blockquote>

Въпреки че за жалост не може да се направи доста, откакто Радимак е наказан, нещо, което Олред признава, към момента не трансформира гнева и страха, които изпитват някои от жертвите. Една жертва, Гресия Палма, сподели, че се усеща „ разтревожена, че той ще ме чака “ и в този момент се задейства всякога, когато види сива Tesla.

Що се отнася до оставянето на жертвите отвън цикъла във връзка с случая на Радимак, Окръжната прокуратура на Лос Анджелис отхвърли това, потвърждавайки в изказване, че са уведомили жертвите за всичко, което се случва по случая.

В началото на всеки случай, изпращаме на всяка жертва документ, обясняващ правата им според Закона на Марси. След това в началото известие, DDA, претрупан със случая, е в контакт с жертвите по въпроса и е споделил с тях изискванията на молбата, както и информация по отношение на реституцията.

Още от Jalopnik

RoboCop: Rogue City: The Kotaku Review

10-те най-хубави анимета на Kotaku за 2023 година, класирани

Ударът SAG-AFTRA публично завърши!

Наемането на „ кореспондент на Тейлър Суифт “ не е полуда, само че неуважителните мнения на писателя за спортните публицисти са

Стивън Спилбърг и Том Ханкс се издигат в небето в тийзъра на „ Господари на ефира “ < /p>

Запишете се за бюлетина на Jalopnik. За последните вести, Фейсбук, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, с цел да прочетете цялата публикация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР