Tesla пусна бета-версията на автопилота Full Self-Driving (FSD) 12.12 и

...
Tesla пусна бета-версията на автопилота Full Self-Driving (FSD) 12.12 и
Коментари Харесай

Tesla даде достъп на клиентите до бета версията на Full Self-Driving 12.12 – подобренията са много големи

Tesla пусна бета-версията на автопилота Full Self-Driving (FSD) 12.12 и стартира да я популяризира измежду клиентите. Актуализацията показва забележителен прогрес в софтуера.

В известието към излизането на Tesla FSD v. 12.12 се показва, че разработчиците са

„ модернизирали системата за ръководство по градските улици до една цялостна невронна мрежа, подготвена на милиони видеоклипове. Едновременно с това са заменили над 300 000 реда очевиден код на C++ “.

Клиентите, които към този момент са тествали бета версията на FSD 12.12 на пътя, споделят, че актуализацията доста усъвършенства ръководството. Много от тестващите на новата бета версия на FSD оповестяват за по-плавно шофиране с FSD Beta v12.12 без намесата на лидера. Един от тях даже съпоставя FSD Beta v12 с ChatGPT за коли.

През ноември бе обявено, че Tesla ще стартира да популяризира актуализацията FSD v12 измежду чиновниците, която ще реши казуса с безпилотното шофиране чрез посредством невронна мрежа. Предполагаше се, че ръководството на автомобила ще бъде предадено на невронни мрежи, които ще управляват всички процеси. От събирането на информация за пътя благодарение на компютърно зрение до вземането на решения.

През декември Илън Мъск означи, че версия 12 ще изисква в допълнение образование в регионите с значителни превалявания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР