Tesla подготвя наточена версия на Model 3 или поне така

...
Tesla подготвя наточена версия на Model 3 или поне така
Коментари Харесай

Tesla може да пусне наточен Model 3

Tesla приготвя наточена версия на Model 3 или най-малко по този начин наподобява от обява в X, където виждаме фотоси от системата на компанията.

В комплект със спортни спирачки и окачване, както и с емблема вLudicrous на капака на багажника, пакетът може да се предлага и с комплект напълно нови 19-цолови джанти, наречени Helix, съгласно изображенията от каталога с елементи.

От Tesla не загатват нито дума за опцията за по-ориентиран към продуктивността електрически автомобил, само че преди време Илон Мъск съобщи по време на подкаст, че Model 3 Plaid не би имал смисъл. Въпреки това, по всичко проличава, че не става дума за Plaid, а за Ludicrous, което е стъпка под Plaid в системата на Tesla.

Освен това в предходен отчет се споделяше, че обновеният Model 3 може да получи нов вид електродвигател, който носи буквата " Т " на осма позиция на VIN, тъкмо както моделите Model S и Model X на европейския пазар, което подсказва, че се работи по по-мощен вид на най-евтината Tesla.

Струва си да се спомене също, че фейслифтът на Model 3 сега не разполага с версия Performance, каквато имаше моделът преди обновяването, като на всички места, с изключение на в Северна Америка, се продават единствено версиите със задно предаване и със задвижване на всички колела Long Range. С други думи, Tesla може да промени малко нещата и да отбелязя идния Model 3, насочен към продуктивността, като Ludicrous вместо Performance, както беше преди

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР