Tesla отвори нов вид автосалон в Китай – вместо да

...
Tesla отвори нов вид автосалон в Китай – вместо да
Коментари Харесай

Илън Мъск показа нов начин за рекламиране на автомобилите

Tesla отвори нов тип автосалон в Китай – вместо да демонстрира най-новите електрически коли, посетителите могат да се полюбуват по какъв начин изкусно роботите на компанията сглобяват снежнобелите Model 3 в стерилно и интелигентно осветено помещение. Представянето на Tesla Giga Laboratory би трябвало да притегли повече внимание към продуктите на компанията на мощно конкурентния пазар на електрически коли в Китай.

Tesla по принцип не продава колите си посредством медиатори, а през 2019 година се отхвърли и от личните си шоуруми, като трансферира всички продажби в интернет, написа изданието Electrek. Въпреки това компанията продължава да ги употребява за промоционални цели и даже е нараснала над два пъти броя на комерсиалните обекти през миналите три години. Един от тях, в китайския град Чънду, е Tesla Giga Laboratory – шоурум, в който роботи сглобяват Model 3 пред очите на изумената аудитория.

Съобщението за първия индустриален шоурум на Tesla Giga Laboratory неотдавна се появи в формалния канал на компанията във Weibo:

„ Първата в страната „ Tesla Giga-Lab “ дебютира с голям триумф. „ Най-добрият магазин в Ченгду повдигна завесата на мистерията: потапяне в магията на „ сглобяването на автомобил за 45 секунди “. Елате с приятелите си, общувайте и се отпуснете “.

През годините Илън Мъск постоянно е твърдял, че компанията му е най-вече индустриална, и е работил интензивно за усъвършенстване на процесите и усъвършенстване на производството. Въпреки че първоначално компанията не бе възприемана съществено и се появиха подозрения по отношение на способността ѝ да построи дейно всеобщо произвеждане, в този момент мнозина съперници са нетърпеливи да възприемат опита на Tesla. Най-иновативни са новите Гигафабрики на Tesla в Шанхай, Берлин и Тексас.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР