Tesla обяви увеличение на цената на своя електрически SUV Model

...
Tesla обяви увеличение на цената на своя електрически SUV Model
Коментари Харесай

Tesla увеличава цените на Model Y в Европа

Tesla разгласи нарастване на цената на своя електрически SUV Model Y в няколко европейски страни, което ще влезе в действие на 22 март, като нарастването ще бъде с към 2000 евро или равностойни суми в локални валути. Съобщението беше направено посредством обява в платформата на обществената мрежа X в събота, след предходното изказване на Tesla от петък по отношение на нарастването на цената с 1000 USD за всички коли Model Y в Съединени американски щати, считано от 1 април.
По-рано, на 1 март, Tesla към този момент увеличи цените на своите разновидности на Model Y със задвижване на задните колела и с дълъг пробег с 1 000 USD, като те доближиха надлежно 43 990 USD и 48 990 USD. Илон Мъск, основен изпълнителен шеф на Tesla, призна провокациите на производството, като означи нуждата от непрестанно произвеждане за реализиране на успеваемост, като в същото време се балансира със сезонните съмнения в потребителското търсене. Той направи този коментар през февруари в отговор на обява в X от неговата компания, която беше оповестила идното повишение на цените.

Маржовете на облага на Tesla са подложени на напън заради ценовата конкуренция с други компании, която стартира преди повече от година. През януари компанията предизвести, че чака " видимо по-нисък " растеж на продажбите за идната година, защото пренасочва фокуса си към увеличение на производството на идващото си потомство електрически автомобил, вътрешно именуван " Redwood ".

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР