Tesla може почти да удвои броя на автомобилите, които продава

...
Tesla може почти да удвои броя на автомобилите, които продава
Коментари Харесай

В Русия всеки иска да има Tesla, но само богатите могат да си я позволят

Tesla може съвсем да удвои броя на колите, които продава в Русия, откакто търговец на мобилни телефони, подкрепян от милиардера Алишер Усманов, ненадейно добави електрически коли към продуктите, които предлага.

Веригата " Связной ", която е съсобственост на мобилния оператор на Усманов MegaFon, разгласи, че е получила поръчки за 236 автомобила през юни - първия месец, в който стартира продажбите взаимно с вносителя Moscow Tesla Club. В цяла Русия има общо към 300 регистрирани автомобила Tesla от 2014 година насам, написа Bloomberg.

Повишаването на продажбите идва, макар че компанията на Илън Мъск не показва магазини или зарядни станции в Русия. Tesla, която не е приключвала година на облага в своята 15-годишна история, се бори да усили производството на седана си Model 3, с цел да предотврати загубите.

 Tesla отваря първия си магазин на Балканите
Tesla отваря първия си магазин на Балканите

Обектът ще се намира първокласен мол и към този момент набира чиновници

Купувачите избират конфигурацията на бъдещата си Tesla на уеб страницата на " Связной ", вършат предплатено заплащане и ще получат транспортното си средство до всеки град, където има един от 5500-те магазина на компанията.

Около 43% от направените поръчки са за седана Model S до момента в който 26% са за SUV-то Model X, разкриват от съветската комерсиална верига. Руснаците имат интерес и към по-достъпния Model 3, както и към спортния Roadster.

Всеки от колите може да стигне до Русия в границите на 4 месеца, откакто е изпратен по море от Съединени американски щати. Те се приспособяват към условията на клиентите във фабриката на Tesla в Холандия, сподели Игор Антаров, ръководещ сътрудник на Moscow Tesla Club.

 След срутва на Tesla, Дания още веднъж обича електрическите автомобили
След срутва на Tesla, Дания още веднъж обича електрическите автомобили

Страната ще продължи да предизвиква възобновимата сила

Руските клиенти избират електрическия автомобил макар цената на дребно, която е с 60% по-висока от тази в Западна Европа, основно заради митническите такси, таксата за бракуване и други локални условия, показва Антаров.

Все отново доста локални софтуерни бизнесмени и топ мениджъри се записват да купят Tesla. В Съединени американски щати модели S и модел X могат да костват по-малко от 100 000 $. Model 3 с начална цена от 35 000 $ сега се предлага единствено в по-скъпи версии.

Ръководителят на най-голямата банка в Русия - " Сбербанк " - Герман Греф, милиардерът Роман Абрамович и ръководителят на Mail.ru Дмитрий Гришин са измежду първите известни притежатели на Tesla в Русия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР