Tesla Model X в Холивуд, Флорида, създаде собствено погребение на

...
Tesla Model X в Холивуд, Флорида, създаде собствено погребение на
Коментари Харесай

Tesla Model X за кратко служи като лодка, става Boat Ramp Champ Legend

Tesla Model X в Холивуд, Флорида, сътвори лично заравяне на Viking предишния месец, откакто се плъзна в океана и се възпламени при катер на лодка.

Влажното самозапалване на Tesla Model X се случи на Polk Street Boat Ramp в Холивуд, Флорида на 1 октомври. Шофьорът на Model X преди малко беше пуснал чифт джетове във водата. Facebook страницата на холивудските професионални пожарникари разгласява видео от случая:

Прочетете повече

Тръмп беше толкоз вежлив, професионален и уважителен, колкото всички чакахме по време на процеса против него за машинация

< p> Проблемът с отстраняването на Джим Харбо

Джеръми Алън Уайт унищожи личните му шансове да взе участие във филм на Marvel

Съдиите Алито и Томас ненадейно настояват, че домашните насилници имат Право на владеене на оръжие

Студия поддържат стачката на актьорите, като прокарват в действителност ужасяваща договорка с изкуствен интелект

В този роман водачът получи предизвестие да излезе от колата, само че силата вратите не биха й разрешили да излезе от автомобила. За благополучие брачният партньор на водача се притекъл на помощ, преди Model X да успее по едно и също време да потъне в солената вода и да издими. Никой не е потърпевш при случая.

Както може би сте чули, солена вода и електрически коли не се смесват. Водата освен предизвиква запалване на литиево-йонните акумулатори, само че и минералите, останали след изсъхването на батерийните пакети, могат да провокират пожари дни или седмици по-късно. Пожарната в Холивуд се оправи с този съответен авто пожар като непокорно малко дете, което просто чакаше да изгори, с цел да се увери, че няма да сътвори проблеми по-късно:

Огънят беше оставен да гори под вода, до момента в който се изгаси. И даже тогава той трябваше да бъде деликатно претрупан на специфичен транспортьор и последван от пожарната машина до паркинга за задържане, където ще държат автомобила изолиран за няколко дни с доста действителна опция за наново запалване. Известно е, че електрическите автомобили се възпламеняват още веднъж даже откакто първичният пожар е сподавен.

Въпреки че е доста по-вероятно мотор с вътрешно горене да се възпламени, в сравнение с електрически автомобил, сходни пожари на батерия могат да бъдат изключително сложни за битка. Въпреки годините на развиване, противопожарните служби към момента са нестабилни по отношение на това по какъв начин да се оправят с пожари в електрически автомобили. Обичайният ход е да се откаже кислородът на огъня, само че това не работи с литиево-йонните, които могат щастливо да изгорят без О2. Така че в този случай батерията евентуално гори под водната линия, както и възпламеняване на токсични газове, идващи от самата батерия.

Още от Jalopnik

25-те най-хубави кавър песни на всички времена, класиран

Принц Хари дръпна Dakota Johnson на татко си

Добро избавление: статуята на Робърт Е. Лий най-сетне беше унищожена и познайте какво ще стане

Необходими бяха сълзите на Кейлъб Уилямс, с цел да принуди Линкълн Райли да уволни своя координатор по отбрана. Това е полуда

Nintendo оспорва слуховете за Switch 2, макар достоверните доказателства

Регистрирайте се за бюлетина на Jalopnik. За последните вести, Фейсбук, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, с цел да прочетете цялата публикация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР