Tesla изтегля почти 2,2 милиона автомобила — почти всички автомобили,

...
Tesla изтегля почти 2,2 милиона автомобила — почти всички автомобили,
Коментари Харесай

Tesla изтегля 2,2 милиона автомобила — почти всичките й превозни средства, продадени в САЩ — заради проблем с предупредителните светлини

Tesla изтегля съвсем 2,2 милиона автомобила — съвсем всички коли, които е продала в Съединени американски щати — тъй като шрифтът размерът е прекомерно дребен на арматурното табло за предупредителните светлини за спирачки, паркинг и антиблокираща спирачна система.

Това прави светлините сложни за разчитане, което усилва риска от злополука, според известие за евакуиране, подадено в Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата. Според организацията размерът на шрифта нарушава федералните стандарти за сигурност.

Превозните средства, които се изтеглят, включват:

2012-2023 Модел S2016-2024 Модел X2017-2023 Модел 32019-2024 Модел Y2024 Превозни средства Cybertruck

В отчет от 30 януари, оповестен от NHTSA, се отбелязва, че Tesla не знае за никакви произшествия, пострадвания или смъртни случаи, свързани с неправилните шрифтове на предупредителните светлини.

близо 200 000 транспортни средства в Съединени американски щати, защото аварийна камера може да се повреди, до момента в който колата е в назад.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР