Tesla Inc. е на ръба да постави нов тримесечен рекорд

...
Tesla Inc. е на ръба да постави нов тримесечен рекорд
Коментари Харесай

Tesla е напът да постави нов рекорд по доставки

Tesla Inc. е на ръба да сложи нов тримесечен връх за доставки на коли, само че производителят ще би трябвало да вложи всичко от себе си през последните няколко дни на месеца, написа основният изпълнителен шеф Илън Мъск до чиновниците, представен от Bloomberg.

" Има доста спекулации по отношение на доставките на коли това тримесечие ", споделя той в имейл във вторник. " Реалността е, че сме напът да сложим връх, само че с малко. Все отново, в случай че дадем всичко от себе си, сигурно може да го реализираме! "

От началото на годината акциите на Tesla изгубиха 34 %, частично поради терзания, свързани с търсенето - нещо, което Мъск отхвърля. Компанията предвижда, че ще достави сред 90 хиляди и 100 хиляди автомобила през второто тримесечие. През първите три месеца 63 хиляди клиента получиха електрическите автомобили си. Рекордът за доставки бе през последното тримесечие на 2018 година - 90,7 хиляди автомобила. В края на 2018 година бяха понижени и дотациите, които федералното държавно управление отпуска при покупка на електрически автомобил. От 1 юли тя понижава още един път - до $1 875.

" Вече имаме задоволително поръчки, с цел да сложим връх, само че верните коли към момента не са на верните места ", написа Мъск. " Логистиката и крайната доставка са извънредно значими, както и намирането на търсене за разновидности на колите, които към този момент са създадени и са налични, само че не можем да достигнем хората, които са ги поръчали до края на тримесечието ", споделя още той. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР