Tesla губи важен мениджър в компанията. Изпълнителен директор на Autopilot

...
Tesla губи важен мениджър в компанията. Изпълнителен директор на Autopilot
Коментари Харесай

Ключов мениджър напусна Tesla

Tesla губи значим управител в компанията. Изпълнителен шеф на Autopilot програмата на компанията напуща поста си. Андрей Карпати е шеф на AI и екипа Autopilot Vision на Tesla. съобщи Business Insider. Той разяснява решението си в обществената мрежа Twitter.

Той написа: " Беше огромно наслаждение да оказа помощ на Tesla да реализира задачите си през последните 5 години и е мъчно решението ми да се разделим. През това време Autopilot мина през доста развиване и усъвършенствания и чакам с неспокойствие да видя извънредно мощният екип на Autopilot да продължава тази инерция. "

В отговор основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск написа в Twitter, че е било " чест да работя с вас ".

Напускането на Карпати идва в сериозен миг за автопилотната стратегия на Tesla. Националната администрация по пътищата и сигурността проверява технологията, като твърди, че софтуерът за автопилот на Tesla е взел участие допълнително от 200 произшествия от юли предходната година. Проучването на федералната организация може да докара до изземване на коли Tesla, които са настроени с функционалността за автопилот.

Само преди две седмици Bloomberg заяви, че Tesla е съкратила към 200 чиновници в подразделението си Autopilot и е затворила цялостен офис в Сан Матео Калифорния.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР