Tesco вече включва ценообразуване за единица в офертите си за

...
Tesco вече включва ценообразуване за единица в офертите си за
Коментари Харесай

Tesco обявява огромна промяна в начина, по който показва цените - и може да ви спести пари

Tesco към този момент включва ценообразуване за единица в офертите си за Clubcard, в ход, който може да спести пари на купувачите в супермаркета.

Единичната цена демонстрира какъв брой коства даден продукт, употребявайки тегло или размер, което от своя страна може да помогне на клиентите да съпоставят сходни артикули, с цел да получат най-хубавата стойност. Преди това Tesco беше подложен на критика от бранителите на потребителите Кои? за проявление единствено на единична цена на общоприетата цена на своите артикули, само че не и на по-евтините цени на Clubcard.

Цените на Clubcard са понижени цени единствено за членове на схемата за преданост на Tesco. Tesco към този момент удостовери, че ще вкара единично ценообразуване за промоции на Clubcard във всичките си магазини и уеб страницата си.

Tesco удостовери новината в обява в блог, оповестена от основния й изпълнителен шеф в Обединеното кралство Джейсън Тари, който сподели: „ Ако вие са в магазина, в този момент ще започнете да виждате, че методът, по който демонстрираме нашите цени на Clubcard,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР