Теса Въртю и Скот Мойр - новите олимпийски шампиони при

...
Теса Въртю и Скот Мойр - новите олимпийски шампиони при
Коментари Харесай

Фенове стягат сватбата на олимпийски шампиони. Те дори не са двойка

Теса Въртю и Скот Мойр - новите олимпийски първенци при танцовите двойки по фигурно пързаляне! На игрите в Пьонгчанг двамата се качиха дружно на най-високото ходило на почетната стълбичка, прегърнаха се, поздравиха се, а в това време накараха хиляди почитатели от целия свят да се влюбят.

Не единствено изящните им танци върху ледената пързалка обаче привлякоха вниманието. Всички приказват какъв брой влюбени са двамата! Теса и Скот са новата звездна спортна двойка! Доказва го химията посред им и хилядите изявления в обществените мрежи. Почитателите са във екстаз - желаят да им бъде издигната скулптура в Канада, която да е знак на огромната им обич...

Къде обаче е казусът? Тази история не е вярна! Тя е единствено в главите на почитателите. Теса и Скот, които бяха знаменосци на Канада по време на церемонията по разкриване на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг, са единствено... положителни другари и сътрудници .

Въпреки настойчивите позиви на феновете си, двамата скоро да скрепят връзката си с сватбен съюз, нямат такова желание. Не, че не имат вяра в брака, а просто... не са влюбени!





Двойката е дружно, само че единствено на леда, от 1997 година насам. Имат в сбирката си 2 олимпийски трофеи, 3 златни медала от международни шампионати и цели 7 пъти е печелила шампионата на Канада. На всичкото от горната страна златото в Пьонганг бе извоювано с рекорден резултат.

Тези авторитетни оценки обаче не могат да накарат почитателите в интернет да им повярват, че не са влюбени!

" Не ме интересува какъв орден са спечелили! Те са влюбени! "

" Къде би трябвало да бъдат сложени статуите на Въртю и Мойс? В техните родни градове или в родните градове на всички нас?

На двата края на страната, с цел да можем да усещаме любовта посред им! "

" Скот ще ѝ предложи ли на подиума или...? "

" Целият интернет след осъществяването на Въртю и Мойр "

" Очаквам удостоверение за годежа в идващите 24 часа "

В Туитър даже към този момент " знаят " по кое време ще е сватбата. " През 2018 година, откакто завоюваха златен орден, Моир удовлетвори желанията на канадците и предложи брак на Въртю. Сватбата ще е през лятото на 2018 година "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР