“Терзиев имаше няколко условия за дебат. Приех всички, но той

...
“Терзиев имаше няколко условия за дебат. Приех всички, но той
Коментари Харесай

Ваня Григорова отказа да участва в радиодебат с Терзиев

“Терзиев имаше няколко условия за спор. Приех всички, само че той отхвърли да има обществен спор пред необятна аудитория ”. Това съобщи за БГНЕС претендентът за кмет на София Ваня Григорова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Първо, изискването на Терзиев бе дебатът да се организира пред поредност от десетина медии, с цел да благоволи да пристигна и да дебатира с мен. Второ, дебатът проведен от бТВ и Българска национална телевизия трябваше да продължи час и 20 минути, неговото изискване бе той да е до 60 минути. Третото изискване беше да не се явим сами, а да бъде съпроводен от един общински консултант и един областен кмет. Аз се съгласих на тези условия. Той обаче отхвърли и на тези условия и в този момент ми предлага да проведем радиодебат, където явно аудиторията ще бъде по - дребна. Аз считам, че дебатът за София би трябвало да се води обществено пред необятна аудитория ”, акцентира още претендентът за кмет.

Григорова разяснява, че е имало покана за спор и от страна на БНР, само че Терзиев я е отказал.

БГНЕС напомня, че в неделя, 5-ти ноември, столичани ще гласоподават на балотаж кой да бъде идващият кмет на София - Васил Терзиев, повдигнат от ПП-ДБ и “Спаси София ” или Ваня Григорова, издигната от Българска социалистическа партия и “Обединена Левица ”. След взаимните отводи от претендентите за кмет на София за осъществяване на спор, столичани ще гласоподават в неделя без Григорова и Терзиев да са се изправяли един против различен. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР