Тервел Пулев заяви, че строгата му концентрация е била решаваща

...
Тервел Пулев заяви, че строгата му концентрация е била решаваща
Коментари Харесай

Тервел Пулев със силни думи след мача, който спечели с нокаут

Тервел Пулев съобщи, че строгата му централизация е била решаваща за зрелищния му триумф над Леонардо Бруцезе с нокаут във втория рунд. Този успех му донесе и първа купа измежду експертите - тази на Европа в полутежка категория, написа " Спортал ".

" Когато съперникът пада във втория рунд, а два пъти на кръга в първия, оказва се че е било елементарно. Това е първи мач, в който знам, че имам след два месеца съответен съперник. Подготовката оказа въздействие, знаейки против който се изправям ", бяха първите думи на Тервел.

" Истината е, че той потегли по-настъпателно да се пробва да взима самодейността, което ме накара да го посрещам. Така ми споделиха от ъгъла. Влезнаха ми ъпъркътите, левите крошета в главата. Той беше беззащитен ", продължи Пулев.
" Много ми оказа помощ цялата организация, както и концентрацията за мача. Едно е да тренираш за два-три разновидността, защото подготовката се разводнява. Сега беше друго, за спарингите избирахме съперници като него и нещата се получиха. Михаил Таков добави неговото успокоение. Той е балансиран и спокоен. Аз съм същия. Пасваме си идеално, работили сме в националния тим. Всичко вървеше по проект ".

" Не съм удостоверил информация за мач в Задар. Нека да помислим и ще отговоря и на това ", сподели още Тервел Пулев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР