Тервел Пулев заяви, че е добре подготвен и очаква с

...
Тервел Пулев заяви, че е добре подготвен и очаква с
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Чувствам се добре подготвен

Тервел Пулев съобщи, че е добре квалифициран и чака с неспокойствие мача си с камерунеца Роли Ламбърт, който ще бъде част от боксовата галавечер " Арена София " в събота.

Главното събитие в нея ще бъде мачът сред Кубрат Пулев и украинеца Ихор Шевадзуцкий, а преди този момент ще се организира и борбата на Тервел с Ламбърт.

" Подготовката ми мина добре и съм в добра форма. Направих хубави спаринги против постоянни сътрудници. Някои от тях имат изцяло еднакъв жанр с този на съперника ми. Чувствам се добре квалифициран ", сподели по-малкият от братята Пулеви.

Като част от подготовката за шоуто в събота този следобяд в античния център Сердика в столицата бе извършена открита подготовка на участниците в галата. Нетипичният избор на Ларгото разреши на доста инцидентни минувачи в центъра да спрат и да погледат протичащото се на опънатия спонтанен кръг край руините на античния град.

" Историята на България постоянно е била значим детайл преди моите борби и изключително в този момент, когато има такава галавечер в София. Когато идвахме насам, обясних на треньора ми, че това, върху което стъпваме, са камъни на по съвсем 2000 години. Това е нещо друго. Можеше да направи тази подготовка в мол, само че тук има друг заряд ", сподели Пулев.

" С Кубрат искахме да създадем един паралел сред историята, бокса и спорта. Всеки един от нас написа някаква история. Надявам се, че посредством нашия образец ще успеем да вдъхновим и идващите генерации. Ние не сме безконечни, в противен случай. Когато поддържам връзка с треньорите, доста от тях ми споделят, че има от ден на ден младежи, които желаят да се занимават с бокс и да реализират триумфи, даже на професионалния кръг. Това е едно най-малко малко самопризнание за нас и нашата работа ", приключи Тервел Пулев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР