Тервел Пулев записа девета поредна победа в професионалния бокс, след

...
Тервел Пулев записа девета поредна победа в професионалния бокс, след
Коментари Харесай

Тервел Пулев надви най-трудния си съперник досега за девета победа

Тервел Пулев записа девета поредна победа в професионалния бокс, откакто надделя по точки Валерий Брудов на церемония вечер в Берлин. Руснакът затрудни много по-малкия от братята Пулеви, само че въпреки всичко българинът завоюва срещата.

Тервел стартира интензивно с много удари, а Брудов съвсем не правеше офанзиви, като картината не се промени и във втория рунд. В третия рунд руснакът потегли в офанзива, само че получи няколко тежки удара, написа Блиц Спорт.

В четвъртия рунд руснакът към този момент изглеждаше изтощен и търсеше клинчове сред ударите на Пулев, само че все пак няколко попадения в тялото на българина. Следващата пета част бе равностойна и двамата си размениха удари, като и Тервел към този момент влизаше в клинч против опитния руснак.

Брудов имаше самодейността в шестия рунд и добре се пазеше от ударите на Пулев, който въпреки всичко съумя да пласира удар в тялото, последван от прав десен. В седмия рунд Тервел стартира да употребява интензивно и лявата си ръка, с която вкара няколко удара и ловко се пазеше.

Осмият рунд стартира с удар в главата на руснака, който по-късно извади от равновесия българина. Двамата изглеждаха много изтощени, а рундът беше за малко пресечен. След подновяването Брудов потегли в офанзива, само че гонгът удари.

В последна сметка съдиите присъдиха победа на Пулев, който срещна най-сериозния си противник до момента на професионалния кръг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР