Тервел Пулев записа девета поредна победа на професионалния ринг, след

...
Тервел Пулев записа девета поредна победа на професионалния ринг, след
Коментари Харесай

Тервел Пулев с девета победа на професионалния ринг


Тервел Пулев записа девета поредна победа на професионалния кръг, откакто на гала-вечер в Берлин победи по точки опитният руснак Валери Брудов.

Така последният към този момент е в компанията на Томислав Рудан (Хърватия), Рамази Гогичашвили (Грузия), Якуб Войчик (Полша), Дражен Жанянин (Босна и Херцеговина), Артьом Редко (Украйна), Михаил Куцишвили (Грузия), Артьом Чарнякевич (Беларус) и Скот Фътрел (САЩ). Всички те са усещали усета на провалянето от Тервел, напомня bTV.

41-годишният Валери Брудов, се употребява с огромен престиж. Руснакът е експерт от 1999 година, като печели първите си 30 борби. В кариерата си има 44 победи и към този момент 14 загуби. Ставал е международен първенец, като три пъти се е изправял за пояса на планетата в полутежка категория.

На кръга в Берлин Тервел бе свел рисковете до най-малко. Той търпеливо изчакваше всеки комфортен миг, с цел да нападна, само че нито един път не потегли нападателно напред. Залогът на дуела изискваше оптималната централизация и дисциплинираност. В ъгъла на Тервел, паралелно с треньора Борислав Бояджиев, този път стоеше и Кубрат Пулев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР