Тервел Пулев записа десетата си победа на професионалния ринг. Българският

...
Тервел Пулев записа десетата си победа на професионалния ринг. Българският
Коментари Харесай

Тервел Пулев продължава победния си ход на профи ринга


Тервел Пулев записа десетата си победа на професионалния кръг. Българският боксьор реализира следващия си триумф, откакто надделя опитния маджарин Ласло Пензеш с нокаут в мач от полутежка категория на церемония вечер във Виена.

По-малкият от братята Пулеви се нуждаеше от единствено два рунда, с цел да завърши срещата, която мина напълно под неговата доминация. Родният ни боксьор на няколко пъти изпрати в нокдаун своя противник, като последният, пристигнал след мощно ляво кроше, постави и завършек на мача.

По този метод Тервел резервира съвършения си актив – 10 победи от 10 мача. Освен това бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 нанесе и първа загуба на 39-годишния маджарин, който преди техния мач имаше 7 победи от 7 дуела, 6 от които с нокаут.

“Съперникът беше изцяло незнаен. Нямахме даже негова фотография. Това ни затрудни, тъй като не знаехме какво да чакаме. Трябваше ми време да напасна играта си, да хвана дистанцията и да мога да управлявам мача. Унгарцът потегли непосредствено напред, а аз бях внимателен, тъй като не знаех по какъв начин ще подходи. След този мач считам да забавя темпото. Трябва да внимавам, тъй като от сгъстения график може да се получат контузии. Става въпрос за по-леки, само че въпреки всичко неприятни травми. Няма да бързам, би трябвало да умря. Има оферти за мачове, има и боксьори, които се заканват. Това е обикновено в бокса. Още съм топъл от този мач, дано преспим и да помислим. На този стадий няма изясненост ”, съобщи след срещата Пулев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР