Тервел Пулев записа 5-а поредна победа на професионалния ринг, след

...
Тервел Пулев записа 5-а поредна победа на професионалния ринг, след
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Нямам загуба на профи ринга!

Тервел Пулев записа 5-а поредна победа на професионалния кръг, откакто повали украинеца Артьом Редко в централния дуел на галавечер в Берлин в събота вечер. Очаква се до края на годината Тервел да изиграе още един мач, като той може да бъде в Чикаго и да изиграе ролята на подгряващ за дуела на Кубрат при започване на 2018 година.
 Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) @@@
Тервел Пулев реши да обясни обстановката с изиграните от него двуои на професионалния кръг и написа публично известие в профила си във фейсбук, който Sportal.bg пуска без редакторска интервенция.

 Тервел Пулев не сподели благосклонност против Редко в Берлин @@@

Скъпи другари,

По мотив на объркващите дезинформаций, пуснати в интернет пространството, че аз всъшност имам загуба на профи кръга досега. Бих желал да внеса обикновено обяснение, с цел да няма заблудени хора. Независимо дали са от тези, които ме поддържат или в противен случай.

Напълно съм наясно, че не може всички да ми симпатизират. Доста хора съм " понатиснал " по пътя си, а някои в продължение на години съм малтретирал грубо в кръга. Други, може да не ме познават, просто не съм им приветлив. Разбирам ги всички и съм приел, както любовта и уважението, по този начин и безпочвеното хейтърство към себе си. Вторите кардинално не ми пречат, имам вяра, че и те са нужни за салдото.
Действително имам мачове в " полу- професионални " серий на АИБА, където изгубих единия си мач. Но активът от тези мачове, не се зачита от нито една от професионалните организаций по света. Същото предписание важи освен за мен, а и за всички останали боксьори, които имат играни мачове в " полу- професионалните " серий на АИБА, и по-късно са минали в профи бокса. Примерите са в действителност много, на боксьори от разнообразни страни и континенти.Въпреки, че във въпросния мач не ми подвигнаха ръката, считам, че решението на съдийте беше много обидно за целия спорт изобщо. Но това е друга тематика, която едва ме вълнува в настоящия миг.

Накрая желая да кажа, че на фона на намаляващите изяви на български спортисти, знайте, че на тях не им е по никакъв начин елементарно. Знайте, че те имат контузии, за които никой, в никакъв случай не узнава, че цената на техния труд не се мери в пари. Също, че проблемите свързани с подготовката им, са повече, в сравнение с можете да си визиите.И преди да съдите и обвинявате някого, си представете, че сте в съблекалнята, чувате си името по микрофона, и е ваш ред да излезнете на тепиха, на терена, игрището или на кръга.

Пожелавам ви триумф, от сърце!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР