Тервел Пулев записа 13-а победа в 13 мача на професионалния

...
Тервел Пулев записа 13-а победа в 13 мача на професионалния
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Раните зарастват, честта остава!

Тервел Пулев записа 13-а победа в 13 мача на професионалния кръг, откакто се наложи над американеца Мич Уилямс в 6-рундова нервна и безусловно кървава борба.

След него и Кубрат Пулев се поздрави с триумф, нокаутирайки в седмия рунд Богдан Дину. Кобрата получи тежка аркада в четвъртия рунд, само че съумя да резервира хладнокръвие и невъзмутимо се оправи с румънския си конкурент, с цел да запише 27-ата си победа и 14-а с нокаут.
13 от 13 за Тервел Пулев (ВИДЕО) Българинът завоюва с аркада и наказателна точка
След края на дуелите и двамата братя благодариха за поддръжката на всички, които от самото начало са вярвали в тях и не са спрели да ги поддържат.

" Благодарности за всички, които бяха в залата и ни поддържаха. И за всички тези, които будуваха цяла нощ, с цел да гледат мачовете ни с Кубрат по малкия екран. Ние ще сме най-щастливи да забележим българите по-единни!

Раните зарастват, само че достойнството си остава, когато е въпрос на принцип и на образование! Обичам ви с цялото си сърце, още веднъж благодаря за поддръжката ", написа Тервел в формалния си профил във Facebook.

А постът на Кобрата гласи: " Искам от сърце да благодаря на всички хора, които поддържаха мен и брат ми през днешния ден. На тези, които бяха дружно с нас в залата - неповторими сте!

На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха позитивна сила от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред тв приемника. Вие сте моето благосъстояние!

На всички вас - мои близки, другари, познати и непознати хора - едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Много от вас не познавам персонално, само че ви се преклонявам за вярата, която ни пращате - на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце!

Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада до момента не бях получавал през целия си живот, само че бях чудесно квалифициран и самата аркада за мен не беше огромен проблем, тъй като знаех какво мога. Просто трябваше да проявя твърдост. За моя наслада, кътменът в моя ъгъл си свърши прелестно работата.

Всичко това, което се пробва да ни събори, в действителност идва като тестване на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни.
Кървав трилър и победа с нокаут за Кубрат Пулев (ВИДЕО) Въпреки тежката аркада, Кобрата смъкна Богдан Дину в 7-ия рунд
Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на тези, които не желаеха да победя. Те също доста ми оказват помощ, вършат ме още по-силен. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР