Тервел Пулев спечели осма поредна победа на професионалния боксов ринг

...
Тервел Пулев спечели осма поредна победа на професионалния боксов ринг
Коментари Харесай

Тервел Пулев спечели осма победа на професионалния ринг

Тервел Пулев завоюва осма поредна победа на професионалния боксов кръг в категория тежка - до 91 кг. Той нокаутира още в първия рунд американеца Скот Фютрел в залата на чикагския хотел " Белведере ".

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон`12 трябваше да се бие против Тристан Джеймс, само че тъкмо преди меренето на кантара в петък противникът му беше заменен, поради възбрана от страна на Илинойската боксова федерация към Джеймс, защото е имал незачетен мач в различен щат. Така се стигна до дуела със незабавно планове от локални мениджъри Фютрел, който преди загубата от Пулев имаше едвам 4 срещи на боксовия кръг и 15 като ММА войник.

" Огромни благодарности към всички вас за това, че дойдохте и ме подкрепихте! Вие показахте любовта си към България! Искам колкото по-далеч сме от родината, толкоз по-задружни да сме ", сподели Пулев след успеха към огромната българска агитка в залата.

Междувременно брат му – Кубрат Пулев, разгласи проектите си да се бие в дуел на американска земя. Както нормално напоследък обаче нито съперникът, нито датата са известни. Бившият кандидат за международната купа в супертежка категория сподели единствено, че срещата ще е вероятно на 26 май или 2 юни.

" Разбрахме се с уредниците в Америка, с менажерите, с юриста. Преговорите минаха много сполучливо и към този момент е ясно, че идващият дуел с мое присъединяване ще бъде в Чикаго ", сподели Кубрат Пулев пред бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР