Тервел Пулев ще се изправи утре вечер, във Виена, срещу

...
Тервел Пулев ще се изправи утре вечер, във Виена, срещу
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Извадил съм си много позитиви от мачовете на Кубрат

Тервел Пулев ще се изправи на следващия ден вечер, във Виена, против Ласло Пензеш. Българският боксьор ще търси своята десета поредна победа на професионалния кръг в полутежка категория. Очаква се мачът му да стартира към 22:40 часа.

" Станаха към този момент повечко моите срещи. Това е добре. Смятам, че ще се показва на равнище. Ще покажа класа. Необходимо е да не бързам, да не съм прибързан. Трябва да заложим на тактиката и тя да сработи.

Трудно е да намираме съществени спаринг сътрудници в България. Повечето от тях упражняват олимпийски бокс. Там е друго.

Надявам се, в случай че не в края на тази, то при започване на другата година, към този момент да играя по-сериозни мачове.

Не единствено Кубрат ми оказва помощ. Борислав Бояджиев, моят треньор, също способства да се оправям с компликациите, които ни попречват. Но беше извънредно потребно това, че във всички тези мачове на моя брат, съм имал опцията безусловно да бъда на метър от протичащото се. Извадил съм си доста позитиви.

С голямо наслаждение бих направил мач в България. Може и да не е в София, това не е изискване.

Благодаря на всички българи, които ме поддържаха в Чикаго. Стана прекрасен празник. Дано го повторим някой път ", сподели Тервел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР