Тервел Пулев се оказа в епицентъра на мощен секс скандал,

...
Тервел Пулев се оказа в епицентъра на мощен секс скандал,
Коментари Харесай

Забъркаха Тервел Пулев в грандиозен секс скандал

Тервел Пулев се оказа в епицентъра на мощен секс скандал, а доказателствата, че топ боксьорът изневерява на жена си - волейболистката Диана Ненова, са неопровержими. Рогоносецът - пловдивчанинът Бони Робовски, осветли скандални чатове сред Тервел и жена си, която е на 37 години. Малката кобра и шавливата брачна половинка се срещнали по време на боксовата главечер предишния месец в Пловдив.

Искарата сред двамата пламнала след селфи, а от този момент събитията се развили мълниеносно. Палавата хубавица никак не се тормози, че поставя рога на Робовски, който също е някогашен боксьор, а пък Тервел се изяснява в обич на новата си тръпка като ученичка, повтаряйки непрекъснато, че я обича и засипвайки я с благи емотикони.

Гневният Робовски не остава задължен и разкрива освен пикантните чатове сред прелюбодейците, пишат сътрудниците от " Новините.бг ". Той вади на ярко и това, че жена му е подала тъжба против него за домашно принуждение, а часове по-късно се хвърлила в леглото му и даже забременяла, което наложило аборт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР